• ankara kalecik ilçesinde iki tren kafa kafaya çarpışmış ölü ve yaralılar varmış. link: https://twitter.com/…tatus/1314828291241578496?s=21

    edit: ek kaynaklar
    cnn türk

    milliyet

    cumhuriyet
  • yüzlerce mühendis yüzlerce teknik personel yüzlerce amirin olduğu bir kurumun karışmış olduğu milyarlarca liralık kaza. yine bir tatil günü yine tcdd kazası. yapmıyorsanız özelleştirin kardeşim. devletin kesesinden ekmek elden su gölden lojmaniniza kadar devletten sömürüyorsunuz ama iki treni idame ettiremiyorsunuz. yazıklar olsun size!

    lan zaten çankırı'ya giden tren sayısı belli. sinyalizasyonu geç lan bari whatsapp grubu kurun birbirinizden haberiniz olsun.
    edit: ayrıca ankara'da tcdd'nin işlettiği başkentray 19:45'de seferleri bitirmeye başladı. ankara'da ego otobüslerinin yetersiz olduğu ve salgın hastalık varken toplu taşımayı rahatlatmak yerine kısmışlardır. ben artık art niyet aramaya başladım. başkentrayın da ellerinden alınması lazım bu tembellerin. ama iş kendilerine gelince eryamanda şeker fabrikasının en merkezi lokasyondaki yeni yaptıkları lojmanları jet hızıyla bitirmişler. önünün yollarını da karayollarına yaptırıyorlar. burası karayollarının görev sahası olmamasına rağmen karayolları müthiş hizmet ediyor kardeşlerine.
  • koskoca tcdd nin operasyon memurlarına, bürolarına bakın. içler acısı.
  • umarım yine ihmaller sonucu bir sürü insan ölmez.umarım...
    (bkz: ucuz ölümler ülkesi)
  • yine ihmal var mı merak konusu. her sene buna benzer haberler duyuyoruz. umarım daha kötü haberler almayız
  • öncelikle geçmiş olsun. einstein'ın sürekli aynı hatayı yapanlarla ilgili bir sözü vardı...
  • ilk tren 1820'lerde icat edildi fakat gel gör ki bu yüzyılda, hala kafa kafaya çarpışan tren kazaları var.
  • galiteye neyin gerenk yok amirim biz yapıyok zaten işimüzü
  • (bkz: 8 temmuz 2018 çorlu tren kazası)'nda olduğu gibi sorumluların hesap vermeyeceği kaza. türkiye, her kurumu işgal eden bu liyakatsiz orospu çocukları yüzünden bir 3. dünya ülkesi seviyesine düşmüştür. kafa kafaya çarpışma oluyorsa biri yanlış raydadır demektir. inşallah bir gün, sorumluların da içinde bulunduğu trenler kafa kafaya çarpışır da komple yanarak yok olur bu soysuzlar!...

    ölenlere rahmet, yaralılara şifa, ailelerine sabır diliyoruz. ve de haklarını arayacaklara da zorbalık ve hukuksuzluk karşısında allah metanet ve güç versin.
  • iki yük treninin kafa kafaya çarpışması sonrası ilk belirlemelere göre iki kişi vefat etmiş.
hesabın var mı? giriş yap